Треньорът на домакините №1 в ХІ турнир по билярд в Петрич

В Петрич се проведе 11-ият ранкинг турнир по билярд на 9-а топка. Първото място спечели треньорът в СК "Bo&Bo" Радослав Милков, който победи шампиона от предишния турнир Васил Стоянов с резултат 7:5. На 3-то място завърши един от ветераните в клуба - Венцислав Димитров, загубил от Радослав Милков с 4:6 в полуфиналната битка. 4-ти е младата надежда на клуба Георги Чаушев, който затвърди доброто си представяне в хода на състезанията през годината.

В турнира взеха участие и две от малките надежди на клуба - Боян Караилиев и Кристиян Иванов, които показват сериозен напредък в играта си. Големият отсъстващ беше Сашко Димитров, който в същото време представяше клуба на 3-ия ранкинг турнир, организиран от Българската федерация по снукър и проведен в пловдивския клуб "Де Ниро". В града под тепетата Сашко спечели 3-то място, губейки на полуфинала от победителя Братислав Кръстев с 0:3 фрейма, и след 2-ия пореден полуфинал крачи уверено към класиране за европейското първенство по снукър, което ще се проведе през март 2015 г. в Малта.

Въпреки отсъствието си Сашко Димитров е недостижим в ранглистата на клуба с 4330 т. преди провеждането на финалния 12-и ранкинг турнир в средата на декември. Втори и трети са ветераните Венцислав Димитров /4010 т./ и Иван Цанев /3710 т./, 4-ти е председателят на клубния УС Георги Божков /3510 т./, следван от Радослав Милков /3480 т./. 

Напиши коментар