Първо злато за спортен клуб Bo&Bo!

Гордостта на клуба, който завоюва първото място е Сашко Димитров.
Той спечели  турнира Longoni Cup втора лига, който се организира за втора поредна година  от италианската фирма Longoni, производител на щеки.Събитието се състоя на 29.11.2014г. в клуб BSD, гр. София. Участие в турнира взеха 64 състезателя от цяла България. Сашко победи на финала представителя на клуб BSD Георги Горанов с резултат 6:4.
Състезателите, които представляваха Bo&Bo бяха общо 5 - Георги Чаушев, Иван Цанев, Йордан Дивлев и Васил Стянов. Те завършиха съответно - Васил Стоянов 5-то място, Георги Чаушев 17-то място и Иван Цанев и Йордан Дивлев 33-то място.
След турнира се проведе и томбола организирана от глания спонсор Longoni.Най-глямата награда беше щека на стойност €850, която беше спечелена също от състезател на спортен клуб Bo&Bo- ветерана Йордан Дивлев.
"Безкрайно сме горди и щастливи от спечеленото първо злато за нашия клуб.Много се радваме и за Сашко, за това че неговият труд беше възнаграден. След две години усърдна работа и търпение сме удовлетворени от постиганите резултати. Утвърдихме се като един от най-добрите клубове в България и може да заявим смело, че най-доброто предстои!

Напиши коментар